Lue uusimmat artikkelit täältä!

Ota yhteyttä!
IG YT FB

Oulun Työväen Pursiseuran Satamassa, Seelarissa on tänä kesänä aloittanut uusi kahvila nimeltä Hietasaaren koffikki mikä sijaitsee Hietasaaressa Puomitie 12.
Trump’s mental health issues — and fitness for office — can no longer be avoided clenbuterol uk My Motivation Inspiring Workout Fitness Gym Stock Vector (Royalty Free) 488944612 | Shutterstock
Kahvila on tarkoitettu kaiken ikäisille. Se on hyvä paikka niin lapsiperheille veneliöille tai muuten vain ihmisille ja nuorille ketkä tykkää luonnosta ja rauhallisesta ilmapiiristä.

Kahvilassa tarjotaan kotiruokia, mistä on saatu inspiraatiota eri maista. Kahvilan perustajat kertoivat että “Olemme uudet kahvila/ravintola yrittäjät ja haluamme tarjota tuttuja ja rakastettuja makuja, kauniissa merellisessä ympäristössä, omalla tyylillä.”. 

Kahvilassa on tarjoilla lounasta, kaikenlaista pientä naposteltavaa ja Virolaisia karkkeja/suklaata aina kun kauppaa riittää.

Kahvilaan voi tulla veneellä tai vaikkapa sup-laudallaIstumispaikkoja on niin sisällä ja ulkona ja erikseen on vielä lemmikkipöydät eli kaikki lemmikit on tervetulleita mukaan.

Kahvilan kautta voi vuokrata pyöriä millä sitten voi käydä pyöräilemässä missä haluaakin. Kahvila on hyvä paikka ottaa vaikka kone mukaan ja tehdä siellä töitä tai koulutehtäviä rauhallisessa tunnelmassa. Kahvilassa on tarjoilla ilmainen WI-FI. Myöskin veneystäville on siellä paljon katsottavaa. Seelari ja sen ympäristö on hyvä paikka opetella valokuvaamista. Ympäristössä näkyy paljon eläimiä ja lähellä on metsää ja vesistöjä. 

Jos tulet veneellä satamaan niin Löydät meidät 65.01,3/25.26,17 koordinaateista. Lähestyessäsi Oulua aja Oulun Vihreäsaaren satamaan, josta 2,5 m väylää kohti kaupunkia, Hietasaaren koilliskulmaan, väylän päähän. Sataman altaan syväys on 3,5 m. Vieraslaituriin ajettuasi ilmoittaudu ravintolassa, seuran jäsenelle tai vartijalle. Seuran henkilöt ohjaavat mahdollisille parsipaikoille. Venepaikat poiju- tai kylkikiinnityksenä.  

Aukiolo ajat on kesäkuussa 

ma-to kello 10-19

pe 10-16

la-suljettu ja su 12-18 

You don't have permission to register