Lue uusimmat artikkelit täältä!

Ota yhteyttä!
IG YT FB
Image Alt

Medioso

Uskalla Yrittää 2020

Yhdeksän media-alan NY-yritystä yhdistivät voimansa 13.2.2020 asiakastyön merkeissä ja tekivät koostevideon Uskalla Yrittää-tapahtuman semifinaalin huippuhetkistä. Tapahtuma järjestettiin kauppakeskus Valkeassa ja sen keskiössä olivat nuoret yrittäjät. Tämä toimeksianto antoi arvokasta käytännön kokemusta yrittäjillemme, sillä 45 semifinalistin haastatteleminen sekä tapahtuman taltioiminen ei ole mikään kevyt urakka. Sekä media-alan yrittäjät että semifinalistit olivat motivoituneita ja tunnelma oli samaan aikaan hektinen sekä innostava. Media-alan yrittäjät jakoivat tehtävät työryhmän eli crewin kesken ja jokainen yksilö käytti parasta ammattitaitoaan tehtävissään. Toimeksianto vaati opiskelijoiltamme säntillisyyttä sekä paikoitellen mukavuusalueen ulkopuolelle poistumista. Kokemus kuitenkin oli palkitseva ja mielenkiintoinen.

Yleinen tunnelma Valkeassa oli erittäin vilkas. Semifinalistien kojuilla kuhisi asiakkaita lähes jonoksi asti. Kesäkadun lavalla näki myös toiveikkaita semifinalisteja pitämässä pitchauspuheita, joissa he kertoivat omasta liiketoiminnastaan.
Jos seminifinalistit ammensivat yhtä paljon hyödyllistä kokemusta tapahtumasta, kuin media-alan NY-yrittäjät, saimme todistaa monen menestystarinan alkua.

 

Post tags:
Kommentoi

You don't have permission to register