Lue uusimmat artikkelit täältä!

Ota yhteyttä!
IG YT FB

Tulva ry on oululainen kulttuuriyhdistys, joka toimii Toppilansaaressa osoitteessa Pitkänmöljäntie 8. Yhdistys tuottaa aikuisille ja nuorille tapahtumia ja mediaa, joiden kautta oppii ja saa uusia kokemuksia.

Tulva ry:n toimintaan kuuluu musiikkia, taidetta ja tapahtumatuotantoa ja näihin löytyy ammattilaiset paikan päältä. Sama ammattitaito pätee myös nuoriso- sekä vapaa-ajanohjauksen puoleen.

Tulvalta löytyy huippulaadukas äänitysstudio Genelecin äänentoistolla, jossa voi tuottaa biisit alusta loppuun. Studioon löytyy vuokrausmahdollisuus tulvan omilta nettisivuilta. Tarvittaessa mukaan voi ottaa myös miksauspalvelun. Studiolta löytyy myös monia erilaisia instrumentteja, kuten kitara, sähkörummut, syntetisaattori ja lukuisia muita instrumentteja.

Tulvalta löytyy myös erittäin hulppea tapahtumasali (Mustasali), jossa voi esimerkiksi järjestää tapahtumia, livestriimejä, videokuvauksia ja vaikka yksityistilaisuuksia. Salin kalustoon kuluu esimerkiksi isot PA kaappikaiuttimet, liikkuvia ja ohjelmoitavia valoja, usva koneet ja yleisesti lavatekniikkaa. Tarvittaessa löytyy myös green screen.

” Tulvan meininki on äärettömän rento ympäristö, jossa tehdään kovalla asenteella ja rautasella ammattitaidolla hienoja asioita musiikin ja videotuotannon puolella “

Tulvan ilmapiiriin ja arvoihin kuuluu, että jokainen voi olla oma itsensä, kukaan ei ole yksin eikä ketään jätetä ulos. Kaikki tämä tekee Tulvasta myös paikkana ainutlaatuisen. Yhteishenki Tulvalla on todella hyvä ja kaikki auttavat toisiaan tarvittaessa.

Tulva ry vuokraa tilojansa luovaan käyttöön. Tilat mitä vuokrataan ovat äänitysstudio tuottamiseen ja tapahtumasali, jossa voi järjestää tapahtumia hyvin laajalti.

Alla olevassa videossa käydään läpi kaikki Tulva ry:n vuokrattavat tilat. Videossa haastateltavana on Joni Virtanen. Joni kuuluu Tulva ry:n henkilökuntaan ja toimii pääsääntöisesti audiotekniikan puolella.

Tulva Ry vuokratilojen esittely

You don't have permission to register