Lue uusimmat artikkelit täältä!

Ota yhteyttä!
IG YT FB

Korona tilanteen vuoksi sovimme Vilinän kanssa haastattelut tapahtuvan videopuhelun kautta. Avaan nauhoitusohjelman ja varmistan kaiken toimivan kunnolla, jonka jälkeen aloitan puhelun.

Hiltusen matka Wash palvelut KY:llä käynnistyi vuonna 2007, jolloin hän aloitti työharjoittelun merkonomiopintojen myötä. Harjoittelun päätyttyä yrityksen toimitusjohtaja Sami Luttinen soitti Vilinälle ja kysyi häntä tulemaan Wash:lle töihin koulusta valmistuttuaan.

Kesällä 2008 Hiltunen astui toimistosihteerin virkaan. Työt Wash:lla eivät loppuneet kesken, sillä Vilinä on tehnyt kaikenlaista niin asiakaspalvelusta tiedotustöihin kuin tilaisuuksien järjestämiseen.

Tänä päivänä Hiltusen toimenkuva on toimistosihteeri sekä laatu- ja ympäristöpäällikkö, hän kuitenkin keskittyy enemmän korona-asioihin, markkinointiin sekä prosessien kehitykseen yrityksen assistentin ryhdyttyä avuksi vuonna 2020. Työssään Vilinä pitää sen monipuolisuudesta, hyvästä työyhteisöstä sekä mahdollisuudesta vaikuttaa niin omaan työhön kuin yrityksen kehittämiseen.

Wash:lla on toimistot Oulussa sekä Ylivieskassa, ja heidän tämänhetkisiin siivouskohteisiinsa kuuluvat suureksi osaksi eri yritykset, kuten toimistot, myymälät, tehtaat ja ravintolat, talonyhtiöt sekä yksityiset kodit.

Molemmissa konttoreissa asiakashankinnat kuuluvat aluepäällikön hommiin, kun taas markkinoinnista huolehtii toimitusjohtaja, yrittäjä Sami Luttinen. Hänen apunaan visiota toteuttamassa ovat Hiltunen muun tiimin kanssa. Vilinä pitää huolta nettisivujen päivityksestä, uutiskirjeiden teosta ja lähetyksestä sekä sosiaalisen median postauksista. Mainostoimisto hoitaa graafisen suunnittelun, ja yhteistyö-kumppanit hoitavat maksullisen somemaininnan.

“ Mukavinta on mahdollisuus vaikuttaa niin omaan työhön kuin yrityksen kehittämiseen. ”

Pandemian rantauduttua Wash:n työntekijät muokkasivat työtapojaan. Työntekijöillä on maskipakko asiakaskohteissa sekä toimistolla, tämän lisäksi osa toimiston työntekijöistä siirtyi etätöihin. Osassa kohteissa siivoamisen tarve väheni, mutta tätä saatiin paikattua hyvin mm. perussiivouksilla. Näiden ohella desinfiointi- ja koronasiivouksien tarve on kasvanut.

HAASTATTELU, TEKSTI JA VERKKOTAITTO: Jenna Pietarinen

KUVAT: Jenna Pietarinen

TOIMITUSTYÖ JA VERKKOTAITTO: Jenna Pietarinen

Kommentoi

You don't have permission to register