Lue uusimmat artikkelit täältä!

Ota yhteyttä!
IG YT FB
Image Alt

Medioso

Livekeikat karanteenin aikana

Nyt karanteenin aikana musiikintekijät eivät ole voineet järjestää keikkoja, sillä se ei ole tällä hetkellä sallittua. Moni suurikin artisti on keksinyt mahtavan tavan pitää keikkoja faneilleen. Monet artistit ovat pitäneet livekeikkoja muun muassa YouTubessa ja Instagramissa. Keikasta ei tietenkään tule samanlainen fiilis, kuin olisi itse paikanpäällä kuuntelemassa, mutta mielestäni ajatus on kuitenkin tärkein. 

 

 

Viime kuussa Cledos järjesti Instagram-livekeikan, jossa oli paikalla huikea määrä kuuntelijoita. Myös levy-yhtiö nimeltä Skorpioni piti YouTubestriimin, johon osallistuivat Le Fvbelos, Sliki & Hamuelos, Tursiti sekä MELO. Cledoksen pitämä livesessio ei ollut niin vakavaa ja hän ei ottanut sitä niin tosissaan, kun esimerkiksi Skorpioni. Skorpionin livelähetyksen taustalla oli ilmeisesti sponsori. Alunperin keikkojen livestriimaaminen YouTuben ja Instagramin kautta lähti Yhdysvalloista, jossa tunnetut artistit pitivät livekeikkoja heidän kuuntelijoillensa koronan takia. 

“Keikasta ei tietenkään tule samanlainen fiilis, kuin olisi itse paikan päällä kuuntelemassa, mutta mielestäni ajatus on kuitenkin tärkein.”

 

Mielestäni keikkojen livestriimaaminen erinäisissä palveluissa on hyvä asia, sillä  se ei maksa kenellekään mitään ja kuka tahansa voi tulla katsomaan ja kuuntelemaan sitä. On mahtavaa nähdä, että artistit jaksavat panostaa faneihinsa näinkin paljon näinä vaikeina aikoina. 

 

 

KUVAT JA TEKSTI: Joona Laakkonen

 

TOIMITUS JA VERKKOTAITTO: Silja Huhta

 

Kommentoi

You don't have permission to register