Lue uusimmat artikkelit täältä!

Ota yhteyttä!
IG YT FB
Image Alt

Medioso

OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat

OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivatOSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat

Vuosittain järjestettävän Taitaja-ammattitaitokilpailun vuoden 2021 semifinaalit järjestettiin poikkeuksella tavalla. Kyseessä on Suomen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan nuorten ammatitaidon Suomen mestaruuksista 46 lajissa. Korona-pandemian vuoksi kilpailijat osallistuivat tapahtumaan omista oppilaitoksistaan esimerkiksi videoyhteyden kautta. Semifinaaleihin oli ilmoittautunut koko Suomesta 1520 opiskelijaa. Lajien parhaat jatkavat SM-finaaliin, joka on kolmipäiväinen.

Finalistit julkaistetaan Taitaja2021 – verkkosivuilla .

OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat Veeti Taimisto ja Ilari Antila. Tapahtuman tehtävät perustuivat media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon ja media-alan työelämän vaatimuksiin. Veeti ja Ilari suunnittelivat monipuolisia media-alan materiaaleja printti- ja digitaaliseen käyttöön. Kilpailu oli yksilökilpailu.

Veeti työnteossa

OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat

OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat

Veeti Taimisto (vasen) ja Ilari Antila (oikea)

“Minulla oli jo kokemusta aiemman vuoden kisasta, niin tiesin mitä olettaa niin kisa ei hirveemmin jännittäny”, Ilari kommentoi.
“Kisa meni sujuvasti, pyrin keskittymään paljon kisan tekniseen puoleen,tiedostojen järjestelyyn ja vastaavaan; kylmä pää autto paljon.”
“Toinen osio kisasta yllätti. Piti suunnitella postauspohja Facebookia varten. Se olisi voinnu mennä pikkuisen paremminki, mutta onnistuin suorittaa sen hyvin.”
“Kisan jälkinen fiilis oli ihan mukava, ei ole varmuutta että olisinko menossa jatkoon, mutta ei se haittaiskaa kun kisassa oli kuitenki hauskaa.”

Finalistit julkistetaan Taitaja2021 – verkkosivuilla sitä mukaa, kun tulokset varmistuvat. Suurin osa tuloksista on tiedossa 19.2.2021 mennessä.

OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivatOSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivatOSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat OSAO:sta mediasuunnittelun lajin osallistuivat

This image has an empty alt attribute; its file name is image-1.png

lslsKOKO

KOKO

KOKO

Mediasuunnitteluun osallistuneen Veeti Taimiston mietteitä voit kunnella oheisella videolla.

Kommentoi

You don't have permission to register