Lue uusimmat artikkelit täältä!

Ota yhteyttä!
IG YT FB
Image Alt

Medioso

Kouluvuoden alkaessa oli OSAOn media-alan opiskelijoilla jälleen edessään jo perinteeksi muodostunut Fotosprint. Kyseessä on leikkimielinen kilpailu, jossa joukkueisiin jaetut opiskelijat saavat tietyin väliajoin suoritettavakseen valokuvaustehtäviä. Vihjeinä toimivat tänäkin vuonna suomalaiset kappaleiden nimet ja lyriikat. Joukkueet kasattiin suurimmaksi osaksi ensimmäisen vuoden opiskelijoista, mutta mukaan sovitettiin myös muutamia vanhempien vuosikurssien opiskelijoita. Kokoonpanot nimesivät ja vaatettivat itsensä musiikkiteemaan sopivasti.

Voittajina palkittiin tällä kertaa MeatGrinders parhaasta otoksesta (Vihje 4: Kesärenkaat), Mouhot parhaasta kokonaisuudesta, HopHip parhaasta asustuksesta ja 5 Sointuharmonia parhaasta behind the scenes kuvasta (Vihje 8: Levoton Tuhkimo). Poski ja Sävel eivät yltäneet palkintosijoille, mutta suoriutuivat hekin silti hienosti.

Toivotaan ensi vuodelle yhtä hyvää tunnelmaa ja innokkaita kisailijoita! Joukkueiden kuvat voit katsoa viereisestä kuvagalleriasta, alta näet koosteen kilpailukuvista.

Joukkueet vasemmalta: Sävel, Poski, Mouhot, MeatGrinders, 5 Sointuharmonia ja HopHip.

Vihje 1: Taivas lyö tulta
Vihje 2: Tummansininen seuralainen
Vihje 3: Pelimies
Vihje 4: Kesärenkaat
Vihje 5: Terassilta lentoon
Vihje 6: Ikuinen vappu
Vihje 7: Paha meno Pengerkadulla
Vihje 8: Levoton Tuhkimo
Vihje 9: Ei suomalaiset tanssi

Teksti: Sanna Jarva

You don't have permission to register