Lue uusimmat artikkelit täältä!

Ota yhteyttä!
IG YT FB

MEKIWI OY

KAIKKIEN PARASTA AJATELLEN

M

eKiwi Oy on täyden palvelun digitoimisto. Oululainen firma taitaa kaiken AR/VR tuotannosta ja pelillistämisestä aina graafiseen suunnitteluun ja verkkosivujen luomiseen. Monipuolinen tiimi kattaa sekä koodaajat että graafikot, joiden yhteisenä tavoitteena on päästä tekemään isompia projekteja ja olla suuri tekijä AR/VR alalla.

MeKiwillä panostetaan asiakastyytyväisyyteen. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja heidän suunnitelmiaan toteutetaan heille räätälöidyllä tavalla. MeKiwi tarjoaa suunnittelua, toteutusta ja analysointia projektista kuin projektista, oli se sitten nykyinen tai ihan uusi. He ovat esimerkiksi suunnitelleet useammalle yritykselle modernit ja helppokäyttöiset verkkosivut. MeKiwi pyrkii tekemään asiakaslähtöisesti siistejä ja fiksuja ratkaisuja.

Asiakastyytyväisyyden lisäksi myös työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan vahvasti. Työntekijöillä on hauskaa töissä ja he auttavat toisiaan tarvittaessa. Työpaikka tuntuu yhtenäiseltä. MeKiwi on monipuolinen ryhmä, jossa on hyvä ryhmähenki ja jokainen saa olla oma itsensä. MeKiwillä työskentely on joustavaa ja työntekijän henkilökohtaiseen kehitykseen panostetaan.

“ Kommunikaation avulla hommat sujuvat. ”

MeKiwillä kommunikaatiotaito on hyvin tärkeää. projektien onnistumista edellyttää se, että kaikki tietävät missä mennään. Yrityksen kasvaessa nopeasti on tärkeää opetella kommunikoimaan ja pitää huolta siitä, että kaikki toimii. Myös asioiden kunnollinen suunnittelu sekä järjestyksen pitäminen ovat tärkeitä taitoja MeKiwillä työskennellessä.

KUVAT, TEKSTI, VIDEO, VERKKOTAITTO: Iiro Toivola

Post tags:
You don't have permission to register